Komme i form!

06.02.2014
14:54

Hei!    Nå har jeg endelig fikset nett her i Oslo, det tok bare et halvt år.  Så applaus til meg som alltid er så rask å gjennomføre ting, flere enn meg som kjente ironien i lufta her?

Jeg har nå tenkt å prøve å komme meg i form. Det jeg først å fremst må klare da er å slutte å stappe i meg alt jeg ser av unødvendig mat,godis eller potetgull.  Kroppen min har nok aldri vært så ute av trening som det den er nå. Blir dårlig av å se på meg selv.  Jeg vet at jeg stiller veldig strenge krav til meg selv, men i mine øyne er det viktig. Og det er rett å slett dette som gjør at jeg klarer å oppnå de resultatene jeg vil.  Jeg strenger inn kostholdet mitt til max nå.  Så er det sikkert mange av dere skeptikere som tenker "hvor sunt er da dette?"  "du oppførdrer til anoreksi" blablabla cry me a river bitch. 
Om jeg vil skrive på bloggen min at jeg skal spsie en yoghurt om dagen for å gå ned i vekt, så er det min sak.  Er man "voksen" nok til å lese en blogg, er man "voksen" nok til å danne seg sine egne meninger UTEN å bli påvirket av det som skrives på internett.
Når det er sagt så skal jeg ikke bare spise en yoghurt om dagen, jeg er alt for glad i mat til dette. Men jeg skal spise så lite som overhode mulig. Hvorfor? fordi det er det som funker for meg.  
Skal også prøve å trene litt, men dette er jeg for lat til.  Har nok med å drasse meg på jobb og solarium. Så blir vel bare noen enkle øvelser her hjemme.


For dere som lurer så bor jeg sammen med min gode venninne EMILIE < ja hun har blogg!  ærligere og søtere jente finner du aldri♥ 


Nå skal jeg hoppe i dusjen, å bli ny!   
<3BLOGGES 

13 kommentarer

Anonym 06.02.2014 15:02
Ida, Nå vil jeg si du er blitt for gammel til di her "trutmunne" bildene så plis gjør noe med det.

Du er pen, søt og snill men den trutmunnen syns jeg ødelegger en del bilder, prøv heller med et smil :-)
Rebecca 06.02.2014 15:14
jeg må le litt av blonde jenter som tror at man blir sunn av å spise så lite som mulig :) spis frukt og grønt, hjemmerlaget mat og variert, det er dét som er sunt!
ida 06.02.2014 15:15
ingen som har sagt at æ skal bli sunn. Skal bli tynn :)
06.02.2014 15:19
Iiida, du ska trene med mæ! Skal få dæ i ditt livs beste form! - Hilsen ho som alltid vil trene, og sjeldent dra ut ;*
06.02.2014 15:23
Kan du legge ut bilder av begge tatoveringene dine?:D
Ronja Alexandra Axelsen 06.02.2014 15:24
Jeg er faktisk helt enig med deg, Ida. Jeg er ikke særlig happy med kroppen min (magen min for det meste), og det som alltid har hjulpet meg er rett og slett å spise lite og mager mat, spesielt med tanke på at jeg ikke er så spesielt glad i trening! Man får gjøre som man selv vil, så lenge det gjør deg glad. Jeg skal også få gjort noe med denne kroppen, for jeg orker rett og slett ikke kle meg i bikini når jeg skal til syden i Mai om jeg ser ut som dette..
Barbro 06.02.2014 16:23
Spis du lite så vil du ikkje få i dæ den næringa du treng, og da blir du underernært og kan få mangelsykdomma, og det skjønne sikkert du også at ikkje e bra overhode. E fullt mulig å gå ned i vekt ved å spise normalt, men rett. Spis du lite så får du ikkje energi te nokka, du vil bare bli ligganes inne på sofaen mens alle vænnan dine e ute å har det gøy. Og koffer ska du bli tynnar egentlig? Du har jo flott kropp!
Leppa 06.02.2014 16:28
Burde serriøst slutt å gjør sånn med leppan.. Ser så forferdelig dumt å stygt ut -.-
06.02.2014 17:34
Du har dødsfin kropp!!! :)
Jetlisak 06.02.2014 20:49
Hei. Ida, jeg syntes derimot du allerede har tatt av etter bildene dine å dømme. Husk at snarveier alltid kommer med en pris. Noen mer skjebnesvangre enn andre. Du er en flott og nydelig ung kvinne med modne og spenstige proposjoner som damer kan misunne og menn begjære. Hun blonde, blide og sunne jenta jeg så på charterfeber var både sexy og søt. Du vet, de fleste gutter snur seg etter slike jenter. Det jeg prøver å si er at du ikke trenger å pine deg selv til å bli en tannpirker. Den nydlige rumpa de vil forsvinne sammen med det glimtet du har i øyet. Vær stolt over deg selv Ida. Selvsikker og modig, slik jeg oppfatter deg. Håper du har det bra. M 25
07.02.2014 07:33
Du ødelegger forbrenningen din ved å spise så lite. spis mer, men riktig:)
Cassandra Lysgård 07.02.2014 11:07
Har startet denne uken jeg også med å trene igjen å spise og drikke så sunt som mulig. Har blant annet sluttet å drikke brus utrolig nok, men klarer ikke helt enda å motstå sjokolade og potetgull. Men nå r det helg uansett så til neste uke er det fult kjør da jeg starter å trene på treningssenteret. :)
Laura flygenring 17.02.2014 16:14
Where are your shirt from? Its lovely

Skriv en ny kommentar

idasmil 21, Narvik
kontakt meg på: ida_dypvik@hotmail.no

Bla i bloggen

Søk i bloggen

Design

Laget av Lisa

Siste innlegg

Siste kommentarer

Widgets

Lenker

hits